Registruj se    Prijavite se    Forum    Pretraga    FAQ

Index boarda » Aktivnosti omladine Crvenog krsta » Redovne aktivnosti omladine

Stranica 2 od 2 [ 18 Posta ] Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Autoru Poruka
 Tema posta:
 Post Poslato: Pon Nov 19, 2007 8:44 pm 
Podmladak
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 9:07 pm
I mi uveliko radimo i ide nam super.
ja sam za sad bila samo u IV razredu i bilo je stvarno extra.klinci su toliko pozitivni i otkaceni da je bilo pravo uzivanje raditi sa njim.
nazalost ja ne mogu da postignem da idem svaki put da me zovu jel imam nezgodno napravljen raspored u skoli i ne menjam se po smenama kao osnovne skole.
Mi pokrivamo oko 250 polaznika sto bi trebalo da znaci 2 skole ali samo IV i VII razrede.odradili smo prva 2 modula i klinci su odlicno prihvatili sve radionice.
kada smo odlazili sa prve radionice neprestano su nas ispitivali kada cemo opet doci i trazili da se sto pre organizuje nesto novo.
inace mi smo se organizovali tako da nikada ne idemo u razred u kom smo vec predavali da se deca ne bi navikavala na nas i da bi svaka radionica bila drugacija i zanimljivija.

Vrh 
 Tema posta:
 Post Poslato: Uto Dec 04, 2007 9:14 pm 
Petlić
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pet Okt 19, 2007 12:57 pm
JelenaRu:) je napisao:
I Ruma je ucestovala u PHV programu,i onim radionicama na Zlatiboru,tako da smo i mi poceli sa realizovanjem naseg projekta...Prevencija narkomanije i uopste bolesti zavisnosti za roditelje po skolama..za sada cemo raditi samo sa osnovnim skolama,ali se nadamo da ce se to malo prosiriti..a i dosta je korisno:)

Taj PHV na kome si ti ucestvovala je Makedonski, a ovde je rec o Spanskom PHV-u, gde je totalno drugacija prica.....

Vrh 
 Tema posta: Re: Promocija humanih vrednosti
 Post Poslato: Uto Apr 20, 2010 11:04 pm 
Petlić
Korisnikov avatar

Pridružio se: Uto Apr 20, 2010 10:39 pm
Evo, da se javim kao predstavnik još jedne opštine. :)
Naime, ovaj projekat se takođe uspešno realizuje u Mladenovcu, ali naše ciljne grupe su učenici drugog razreda. Radimo sa dva odeljenja u različitim školama [prvo je bilo dva odeljenja u istoj školi, međutim učiteljice nam nisu dale saglasnost da nastavimo zbog problema nastalih usled menjanja smena] pa smo uzeli još jedno odeljenje iz druge škole.
Moram priznati da sam dosta iznenađena činjenicom da radite sa starijim grupama, odnosno sa sedmim razredom, ali takođe moram da vam kažem da deca kod nas odlično prihvataju sve radionice i da su naprosto oduševljeni svaki put kad imamo čas sa njima.

Nadala sam se ukoliko može neko da napiše ovde neke zanimljive igrice, enerdžajzere ili slično, pošto raspolažem jedino onim što sam dobila uz "priručnik". Nova sam u ovome, a zaista bih volela da se potpuno posvetim kako bi rad bio što uspešniji.

Pozdrav svima. :)

Vrh 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  

Stranica 2 od 2 [ 18 Posta ] Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Index boarda » Aktivnosti omladine Crvenog krsta » Redovne aktivnosti omladine