Registruj se    Prijavite se    Forum    Pretraga    FAQ

Stranica 1 od 1 [ 2 Posta ] 

Autoru Poruka
 Tema posta: Državno takmičenje 2009.
 Post Poslato: Uto Sep 22, 2009 11:35 am 
Podmladak
Korisnikov avatar

Pridružio se: Sre Okt 24, 2007 12:10 pm
LJudi da li samo ja posećujem forum s'vremena na vreme, sve čekam da se otvori neka nova tema.

Evo pošto ja nisam bila na takmičenju, htela bi da čujem utiske takmičara, sudija, markiranata, šminkera itd.

Čestitke ekipi Palilule na osvojenom I mestu

Vrh 
 Tema posta: Re: Državno takmičenje 2009.
 Post Poslato: Sre Sep 23, 2009 1:49 pm 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: Pon Okt 01, 2007 7:44 pm
Ja se ne osećam prozvanim, jer sam bio na takmičenju turistički, kao posmatrač. :) Ali sve jedno...

Mislim da su prognoze oko trajanja takmičenja bile malo preoptimistične, ali sve jedno i sa kašnjenjem je takmičenje završeno prilično brzo. Na rezultate se nije dugo čekalo i učesnici se (koliko sam ja primetio) nisu smorili, kao što se ranije dešavalo. Tako da sve čestitke organizaciji na tome!

Isto tako, samo otvaranje i zatvaranje takmičenja je ZNAČI bilo baš ukusno i sa merom priređeno (za razliku od npr. prošle godine). :bravo:

Poligoni su, čini mi se, bili takođe interesantni i svaka čast na specijalnim efektima (autobus, dim, vatrogasci, policija). Bilo je vrlo interesantno gledati sa strane! Mada pretpostvljam da markirantima i sudijama koji su bili u dimu nije bilo toliko interesantno (možda grešim), a vatrogasci u full opremi (vatrogasno odelo dugih rukava, gumene čizme, kaciga, maska, kiseonik) na 27 (ili tako nešto stepeni C) su se sigurno smorili. Nadam se da su bili smireniji tipovi... U svakom slučaju, zanimljivo i atraktivno, mada, verovatno malo preterano za ponoviti 15-20 puta.

Nisam pomno pratio ekipe i ne znam kakvo je bilo stanje što se tiče samog rada, ali kao posmatrač sam uživao. Jedino što sam primetio, a možda je propust (možda i nije), jeste što je ekipi mogao bilo ko da priđe i razgovara, dogovara i slično. Ili treba poraditi više na tajnosti ili jednostavno svim ekipama reći na početku kakvi su poligoni, povrede, šta da očekuju i slično. Ako je situacija kakva je bila, onda je važno ne samo kako je ekipa uigrana, već i tim koji trčkara okolo (vezisti, tehnička podrška, je l'). Ne kažem da je toga bilo i da je to imalo bilo kakav uticaj na bilo šta, ali ne bi bilo loše o tome razmisliti.

Čestitke svim ekipama na plasmanima!

Slika

Vrh 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  

Stranica 1 od 1 [ 2 Posta ]